Autentificare

Intra in cont
Helvetia Luxury Watches
Afişare 1 - 24 din 242 (11 pagini)

Cum să alegi, să asortezi bijuteriile, bratara Facet, cercei Facet, inel Facet cu întreaga ținută

  Bratara Facet, cercei Facet, inel Facet sunt accesorii esențiale în otice ținută a unei doamne. Vrei ca ținutele tale să arate perfect împreună și elegante fără efort? Purtarea bijuteriilor potrivite vă poate transforma complet stilul adăugând acea notă de detaliu. Bratara Facet este o reflectare a propriei noastre personalități și stil, astfel încât toată lumea va avea gusturi diferite, dar cu câteva recomandări despre cum să vă stilizați bijuteriile, veți putea face ca fiecare ținută să arate uimitor.
  Indiferent dacă vă îmbrăcați pentru serviciu, o nuntă sau mergeți într-o noapte cu fetele, puteți urma recomandările de top ale specialiștilor de la Helvetia pentru a împerechea fiecare ținută cu bijuteriile potrivite! O bratara Facet va merge cu tot ce purtați. Acestea sunt de obicei piese sentimentale, cum ar fi cercei Facet sau un inel Facet, moștenirile familiei sau bijuteriile semnificative, cum ar fi un colier delicat oferit de o persoană dragă.

  Aceste bijuterii îți îmbunătățesc în mod subtil stilul personal și sunt de obicei realizate din metale prețioase, astfel încât să poată fi purtate zi și noapte. Aceste bijuterii de zi cu zi sunt garantate pentru a se potrivi fiecărei ținute, dar ar trebui să completeze și tonul pielii tale. Dacă pielea dvs. are un ton mai rece, bijuteriile din argint sau aur vă vor îmbunătăți aspectul, în timp ce o bratara Facet din aur va arăta senzațional cu tonuri mai calde în piele.
  Ieșirea cu fetele poate fi momentul perfect pentru a te juca cu accesoriile tale. Dacă doriți să purtați simultan bratara Facet și cercei Facet, acesta este momentul să experimentați! Pentru a vă asigura că stilul dvs. nu arată încărcat, încercați să purtați fie de o pereche de cercei Facet, fie un colier remarcabil pentru a conferi aspectului dvs. un punct central.

Combinați bratara Facet și cercei Facet pentru o seară romantică la prima întâlnire

  Bratara Facet și cercei Facet sunt foarte bune de purtat când vă pregătiți pentru o întâlnire, scopul este să arătați uimitor, fără a părea că ați încercat prea mult. Bijuteriile sunt obligatorii pentru orice dată, vă vor accentua caracteristicile preferate și se vor remarca în lumina lumânărilor unui restaurant slab luminat. O pereche delicată de cercei Facet vă va încadra fața și vă va atrage atenția asupra ochilor, iar colierele subtile vă vor atrage atenția asupra decolteului.
  Un inel Facet și bratara Facet vor completa și acest aspect, asigurați-vă că nu supraîncărcați bijuteriile, astfel încât toată atenția este asupra dvs.! Un tricou și blugi sunt elementele de bază al garderobei oricărei fete, acest aspect poate fi elegant fără efort atunci când este asociat cu accesoriile potrivite. Această ținută poate fi transformată cu o pereche de cercei Facet, inele sau o și bratara Facet și un colier special pentru acea ocazie.

  Adăugarea de bijuterii la ținutele tale de lucru va da un plus de personalitate look-ului tău. Cel mai bine este să rămâi la piese mai subtile și subtile, care nu provoacă perturbări colegilor tăi sau pe tine însuți. A purta un teanc de brățări zgomotoase poate fi deranjant pentru cei din jur și te poate distrage de la o ședință. În loc de o bratara Facet încercați să vă lipiți de coliere, cercei Facet și un inel Facet cu un model simplu și delicat. Dacă vă aflați într-un loc de muncă conservator, purtați bijuterii clasice și elegante.
  În loc de cercei lungi, purtați fie cercei Facet cu șurub sau cercei mici cu cerc. În locurile de muncă creative, puteți fi puțin mai experimental cu accesoriile dvs., încercați să vă asortați o bratara Facet cu o cămașă de dimensiuni mari, descheiată și să vă aranjați inelele colorate.

Mixați bijuterii calde cu o ținută în nuanțe reci și un inel Facet

  Inel Facet nu trebuie să fie niciodată amestecat cu alte bijuterii cu diamante. Nu vrei să arăți ca un magazin de bijuterii. Încercați să selectați un singur inel Facet care să iasă în evidență și să-l transformați în piesa dvs. de rezistență, piesa definitorie pentru garderobă.
  Un inel Facet este suficient pentru a face diferența și pentru a-ți exprima stilul. Rubinele, diamantele și pietrele de chihlimbar fac o declarație de la sine. Aceste culori sunt aprinse și ambițioase și arată grozav peste alb și negru. Pietrele prețioase calde se combină cu un material simplu albastru sau violet. Un set de rubine deasupra unui top albastru completează aspectul. Roata de culori vă va spune că, pe măsură ce nuanțele calde și reci se amestecă într-un fel, ele se amestecă și în sens opus. Pietrele prețioase de culoare verde intens și albastru închis se combină cu o rochie galbenă sau portocalie.

  Găsirea echilibrului dintre culorile reci și cele calde este importantă. Încercați să combinați un inel Facet cu diferite ținute. Diamantele au fost montate în bijuterii purtate la evenimente importante sau la un inel Facet de logodnă. Există un motiv bun pentru care sunt atât de populare pietre prețioase de atât de mult timp - diamantul merge cu orice. Un inel Facet poate fi purtat și la o ținută casual și la una business.
  Nu sunteți sigur cum să coordonați bijuteriile cu ținuta dvs.? Optează pentru o pereche de diamante. Clasicul diamant alb dintr-un inel Facet acționează ca o prismă sub lumină, arătând toate culorile care compun compoziția sa. Combinarea bijuteriilor potrivite cu ținuta poate face ca toți ochii să se întoarcă spre tine.

bratara Facet
cercei Facet
inel Facet
transport rapid

Transport gratuit

La orice produs cumparat

plata card

Plata simpla si rapida

Plati 100% securizate

retur

Retur si schimb gratuit

in 14 zile conform legislatiei

suport

Suport online

Magazin online