Autentificare

Intra in cont
Helvetia Luxury Watches

Ceasuri Pre-owned

Ceasurile pre-owned reprezinta un segment dedicat iubitorilor de ceasuri, oamenilor care isi doresc sa aiba la incheietura mainii o piesa care sa ii reprezinte personalitatea si stilul.


Ceasuri de lux, ceasuri vintage, ceasuri sport, ceasuri elegante, ceasuri de dama, ceasuri barbatesti, toate isi gasesc loc in familia ceasurilor pre-owned de la Helvetia Luxury Watches.


Pentru ca nu veti gasi astfel doar brandurile din portofoliul companiei, ci si marci precum, Audemars Piguet, Jaeger LeCoultre, Cartier, Hermes, Ebel, Rolex, Louis Vuitton, Bell & Ross, Montblanc, Omega, Raymond Weil, Oris si lista este deschisa.


Este folosit termenul de ceasuri pre-owned, doar pentru ca ceasurile au mai avut un detinator inainte de a fi achizitionate prin Helvetia Luxury Watches. Insa de foarte multe ori se intampla ca ceasurile vandute prin acest canal sa fie ceasuri noi.


Absolut toate ceasurile care sunt vandute in regimul de pre-owned sunt supuse unor teste riguroase (printre care si cel de autenticitate) in centrul de service de la Helvetia Luxury Watches si sunt aduse in stare perfecta de functionare si estetica. Din acest motiv, aceste veritabile piese ale timpului au garantie 1 an.


Achizitionarea ceasurilor prin regimul pre-owned are si o multime de avantaje:


-        Preturile sunt mai mici decat daca le-ati achizitiona noi, discount-urile fiind substantiale


-        Orice marca de ceas puteti gasi aici, nu doar cele pe care le comercializate in magazin (Audemars Piguet, Jaeger leCoultre, Cartier, Hermes, Ebel, Rolex, Louis Vuitton, Bell & Ross, Montblanc, Omega, Raymond Weil, Oris, Blancpain, Breitling, Bvlgari, Breguet, Chopard, Franck Muller, Roger Dubuis, Ulysee Nardin, Zenith, etc)


Pentru cel care decide sa vanda ceasul prin segmental de pre-owned, avantajul este simplu, isi recupereaza cea mai mare parte a investitiei in ceasul respectiv.

Lasa un comentariu
Nu exista opinii la acest produs