Autentificare

Intra in cont
Helvetia Luxury Watches

Helvetia Service

Alaturi de creatiile orologere, de bijuteriile stralucitoare si de accesoriile elitiste, la Helvetia Luxury Watches gasiti si un service specializat in repararea ceasurilor, de la cele mai simple la cele mai complicate.


Centrul de service Helvetia Luxury Watches este locul unde ceasornicari cu experienta isi dau silinta sa rezolve aproape orice problema a ceasurilor pe care le aduc clientii.


De la schimbul bateriei unui ceas pana la revizia completa a acestuia, Helvetia Luxury Watches pune la dispozitia clientilor sai o gama completa de servicii orologere, alaturi de ceasornicari cu experienta care pot raspunde oricaror solicitari.


Asadar, la dispozitia clientilor stau profesionalismul ceasornicarilor prin mainile carora au trecut nenumarate marci si modele, precum si dotarile necesare pentru a asigura serviciile cele mai bune.


Iar cateva dintre avantajele service-ului Helvetia: promptitudine (se doreste oferirea termenelor de livrare cat mai mici), comunicare constanta cu clientul (pe parcursul servisarii ceasului dumneavoastra, clientii sunt tinuti la curent cu statusul lucrarii), experienta vasta in domeniul orologeriei (in centrul de service lucreaza ceasornicari cu experienta, oferind siguranta ca ceasurl este lasat pe maini bune).


Un alt aspect important de mentionat este acela ca se ofera service atat pentru marcile aflate in portofoliul Helvetia Luxury Watches, cat si pentru alte marci.


 


Puteti consulta aici lista completa a serviciilor oferite in cadrul service-ului Helvetia Luxury Watches:


https://helvetia.com.ro/service/

Lasa un comentariu
Nu exista opinii la acest produs