Despre noi

Helvetia Luxury Watches este o companie cu traditie în lumea ceasurilor, a bijuteriilor şi accesoriilor. Logo-ul nostru este tourbillion-ul şi crucea elveţiană în mijlocul său. Tourbillon-ul reprezintă ceva unic, o complicaţie specială în lumea orologeriei şi chiar dacă nu se vede este nevoie de circa 100 de piese individuale pentru a construi un tourbillion. Acelaşi lucru se întamplă şi în Helvetia Luxury Watches, echipa noastră avand împreună peste 100 de ani experianţă în lumea ceasurilor şi bijuteriilor. Crucea elveţiană din logo-ul nostrum reprezintă steagul Elveţiei şi calitatea “swiss made”. Acest nivel al calităţii îl veţi regăsi de asemenea la Helvetia Luxury Watches, din momentul în care ne treceţi pragul şi după serviciile post-vanzare.

Lucrăm în domeniul ceasurilor și bijuteriilor de peste 25 de ani, însă frumusețea și bogăția universului orologer ne surprinde de fiecare dată când descoperim un model nou. Și suntem convinși că de multe ori, o simplă privire la încheietura mâinii sau asupra unei bijuterii frumoase purtate aduce buna dispoziție.

Și fiindcă suntem mereu în căutarea perfecțiunii, portofoliul nostru s-a modificat și ajustat în conformitate cu cerințele și preferințele dumneavoastră, iar astăzi ne bucurăm să vă informăm că pe segmentul de ceasuri deținem următoarele mărci în România: Glashutte Original, Chanel, Vulcain, Baume et Mercier, Longines, Tissot, iar în materie de bijuterii avem o selecție deosebită a brandurilor Facet, Gellner, Gerstner, Frieden, Vivalagioia.