Service

Centrul nostru de service vine in completarea serviciilor pe care vi le oferim, iar prin intermediul acestuia va garantam profesionalism, munca excelenta a unor ceasornciari pasionati si dedicati, autenticitatea pieselor de schimb, transparenta si comunicare.

Acesta este dotat la standarde internationale, ceasornicarii nostri avand astfel suportul necesar pentru a se ocupa cu profesionalism de orice ceas care ne trece pragul.

Pentru ca totul sa fie usor accesibil si transparent, service-ul Helvetia Luxury Watches se afla in incinta boutique-ului nostru, unde ceasornicarii nostri pot sa va raspunda personal intrebarilor si solicitarilor legate de ceasul dumneavoastra. Asadar, veti gasi mereu o echipa deschisa sa comunice, ceasornicari cu experienta si profesionalisti care sunt pregatiti sa rezolve problemele ceasurilor.

Garantam pentru competenta si calificarea personalului nostru, pentru originalitatea pieselor de schimb, dar si pentru o experienta frumoasa in lumea ceasurilor.

In concluzie, indiferent de ce aveti nevoie pentru ceasul dumneavoastra, va sfatuim sa alegeti intotdeauna un service autorizat cu personal competent. Este foarte important chiar si pentru un simplu schimb de baterie.

service ceasuri

In completare, alte aspecte importante sunt urmatoarele:
    • Schimbul de baterie se realizeaza pe loc, iar inclus in pret este si testul de etanseitate, acolo unde este posibil.
    • In urma convorbirii telefonice, primim in service ceasuri trimise de dumneavoastra prin curier.

Sfaturi valoroase de la specialiștii Helvetia pentru un service ceasuri de încredere

  Service ceasuri este un serviciu de întreținere, de reparații sau chiar înlocuire a bateriei. Există multe motive pentru care este posibil să aveți nevoie de service ceasuri. Unele dintre lucrurile care pot duce la deteriorarea unui ceas includ scăderea performanțelor acestuia, stocarea necorespunzătoare, setarea greșită a funcțiilor, deteriorarea sau spargerea ecranului expunerea la câmpuri magnetice și chiar ruperea brățării de la încheietura mâinii.
  Căderea ceasurilor este una dintre cele mai frecvente cauze de deteriorare a ceasului. Daunele pot rezulta din înălțimi scurte sau mari, în funcție de suprafața pe care aterizează și de modul în care cade. Șansele de deteriorare sunt mari dacă ceasul cade pe o suprafață dură.
  Depozitarea corectă a unui ceas poate ajuta la evitarea deteriorărilor și automat a unei vizite la service ceasuri. Dacă vremea este prea caldă sau prea rece, aceasta poate interfera cu mișcarea ceasului și a garniturilor acestuia.

  Găsirea unor servicii de ceasornicarie competente și experimentate care să-ți repare ceasul unic și scump poate fi o sarcină provocatoare. Unele ceasuri unice necesită îngrijire specială și servicii de ceasornicarie experimente pentru reparații adecvate. Un ceas fin va dura generații cu întreținerea adecvată.
  Producătorii de ceasuri sugerează curățarea, ungerea și întreținerea ceasurilor la fiecare trei până la patru ani pentru a se asigura că componentele sunt lubrifiate corespunzător și că mecanismul nu conține praf, murdărie și umezeală. La Helvetia avem echipamente, materiale și tehnică de ultimă generație pentru a repara orice marcă de ceas.
  Pentru multe persoane, un ceas este o investiție semnificativă. Dacă sunteți proprietarul unui ceas Rolex sau Omega sau alt ceas valoros, atunci trebuie să vă asigurați că este bine întreținut în mod regulat și reparat atunci când este cazul la un service ceasuri autorizat, cu ceasornicari cu experiență.

De ce ar trebui reparat ceasul la un service ceasuri?

  Service ceasuri este nu doar pentru mărci consacrate, ci și pentru ceasuri care au chiar și o valoare simbolică, ceasuri care nu sunt scumpe. Dar chiar și pentru acestea, atunci când aveți de înlocuit bateria, ar fi indicat să mergeți la service ceasuri. Există unele dezbateri cu privire la frecvența cu care ar trebui să fie întreținut un ceas, dar specialiștii vă recomandăm la fiecare 3-5 ani.
  Acest lucru depinde de cât de des purtați ceasul și de modul în care îl depozitați atunci când nu este utilizat. Dacă ceasul dvs. este expus în mod regulat la apă, de exemplu, ar trebui să mergeți mai des la ceasornicarie.
  Când mergeți la service ceasuri, este bine să întrebați dacă ceasornicarii ai experiență în repararea tipului dvs. de ceas. Unii ceasornicari nu sunt pricepuți în repararea tuturor tipurilor de ceasuri, în timp ce alții nu pot repara decât anumite mărci.

  Nu permiteți niciodată unui ceasornicar care nu este familiarizat cu ceasul dvs. să efectueze reparațiile. Dacă aveți o marcă rară, asigurați-vă că personalul de la service ceasuri pe care urmează să-l angajați are abilitățile și experiența necesare pentru a face treaba. Poluanții zilnici, săpunurile și parfumurile devin încorporate în brățara de ceas.
  Acest lucru poate provoca o uzură excesivă și poate necesita înlocuirea prematură a brățării. Vă recomandăm să curățați carcasa și brățara ceasului în mod regulat pentru a menține calitatea ceasului la standardele producătorului sau să mergeți la service ceasuri pentru aceste operațiuni de întreținere.
  Dacă aveți o marcă rară, asigurați-vă că ceasornicarul pe care urmează să-l angajați are abilitățile și experiența necesare pentru a face treaba. Profesioniștii cu experiență vă pot dezasambla și repara ceasul în mod corespunzător la service ceasuri. Unii experți își dedică viața reparării și restaurării ceasurilor și efectuează reparații complexe.

Luați în considerare obținerea recomandărilor pentru ceasornicarie

  Ceasornicarie este despre întreținerea și repararea oricărei mărci de ceasuri. Componentele mecanice ale unui ceas necesită din când în când reglare și acest lucru se realizează în deplină siguranță la ceasornicarie.
  Funcționarea interioară a unui ceas de marcă este complicată și trebuie să fie dezbrăcată, curățată, re-unsă, sigilată și calibrată, ca orice alt instrument de precizie. Luați în considerare cât ați cheltuit pe ceas și apoi întrebați-vă dacă doriți să îl înlocuiți!
  Răspunsul, atunci când ați investit atât de mult, este, desigur, nu. Prin verificarea și reglarea ceasului în mod regulat la ceasornicarie, reduceți riscul unor probleme potențiale, deoarece, dacă există o problemă, aceasta va fi identificată în primele etape. Este important să vă duceți ceasul la un tehnician calificat care lucrează la ceasornicarie Bucuresti. Angajați doar ceasornicari de renume pentru a vă repara ceasul, deoarece veți fi siguri de servicii de calitate.

  Indiferent dacă ceasul este rezistent la apă sau complet impermeabil, umezeala unui ceas este ca apa dintr-un rezervor de benzină. Pentru a evita deteriorarea și reparațiile inutile și o vizită nedorită la ceasornicarie Bucuresti, ceasul ar trebui să fie sigilat împotriva tuturor formelor de umiditate.
  Majoritatea oamenilor nu știu că de fiecare dată când un ceas este deschis din orice motiv, ar trebui să fie testat la umiditate pentru a se asigura că sunt respectate standardele producătorilor enumerate pe ceas. Acest lucru protejează nu numai ceasul de expunerea accidentală la apă, ci și expunerea prelungită la umezeala din aer.
  Nu vă faceți griji, avem cea mai recentă tehnologie care ne permite să testăm în siguranță rezistența la apă a ceasului și să vă ajutăm să vă protejați investiția. Menținerea și întreținerea regulată a unui ceas fin la ceasornicarie Bucuresti asigură faptul că va rămâne o piesă prețioasă pentru generațiile viitoare.

service ceasuri
ceasornicarie
ceasornicarie Bucuresti